Select Page

"Writing is both mask and unveiling"

I always loved writing down whatever came into my mind. I felt free. I felt understood. It was always there for me and has always allowed me to live whatever life I wanted: my inner souls, the ones I keep locked in my body and in my mind, my angels and my demons all together.

Descrierea activitatii

Eleganta si Simplitate cu L’Oreal

Eleganță și simplitate – două însușiri care au traversat bariera timpului și au rămas fundamentate în imaginea feminității. Indiferent de cât de puternice suntem ca femei, avem nevoie de acea aură de inocență și senzualitate, iar cei de la L’Oreal au ținut mereu cont de aceste aspecte atunci când au venit cu noutăți în materie de make up.

Propunerea Sensiblu pentru o vacanta reusita

O vacanta reusita inseamna liniste sufleteasca, relaxare si descoperirea unor noi meleaguri. Farmacia Sensiblu, in colaborare cu cei de la Buzzstore s-au gandit la kitul perfect si usor de transportat.

Ritualul Biome, inspirat de microbiomul uman

Principii active naturale, acizii grași extrași din cocos, uleiul de cătină și Vitamina E împreună cu sărurile și aminoacizii extractului pur de nămol terapeutic sunt super-alimentele necesare pentru frumusețea și strălucirea naturală a pielii și avem norocul că cei de la Pellamar s-au gândit să le pună laolaltă în serviciul tenului nostru.

Gerovital Beauty, pentru un machiaj care lasa pielea sa respire

Un look cool începe cu încrederea în sine! Asta ne spun cei de la Gerovital Beauty. Eu adaug faptul că un look cool pornește de la atitudine și se termină cu produsele care te fac să te simți și mai bine în pielea ta, oferindu-ți ajutor în a-ți evidenția frumusețea! 

Poveste despre noi

Un copil este un dar, un miracol, o bucurie si trebuie primit cum se cuvine! Pentru ca atunci cand se intampla sa vina, el vine sa te invete!… Vine sa te invete sa te descoperi, iar tu trebuie sa fii pregatita si dornica sa o faci!

Gloves in a Bottle, perechea invizibila de manusi

Ajunsesem sa ma spal de mai mult de 20 de ori pe zi pe maini si pielea mea arata ingrozitor. Senzatia de uscaciune era din ce in ce mai puternica si parca imi devenea greu sa simt textura lucrurilor asa cum trebuia. Propunerea celor de la Gloves in a Bottle a venit la fix.

Un zambet in nuante nude cu Lips Up

Astazi zambesc in nuanta Marsala, mai exact, una dintre cele doua nuante propuse de gama LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster de la Zdrovit. Le-am primit, le-am admirat, iar acum a venit momentul sa si scriu despre ele.

“Don’t forget – no one else sees the world the way you do, so no one else can tell the stories you have to tell.” (Charles de Lint)