Select Page

"Writing is both mask and unveiling"

I always loved writing down whatever came into my mind. I felt free. I felt understood. It was always there for me and has always allowed me to live whatever life I wanted: my inner souls, the ones I keep locked in my body and in my mind, my angels and my demons all together.

Descrierea activitatii

Un zambet in nuante nude cu Lips Up

Astazi zambesc in nuanta Marsala, mai exact, una dintre cele doua nuante propuse de gama LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster de la Zdrovit. Le-am primit, le-am admirat, iar acum a venit momentul sa si scriu despre ele.

Chandra Naturals, produse create din pasiune

De cand am devenit mama acum 4 ani am inceput sa fiu din ce in ce mai interesata de cosmeticele care au in componenta lor elemente bio sau care le exclud pe cat se poate pe cele chimice. Cu alte cuvinte, produsele Chandra Naturals au venit la fix.

Ritualul de ingrijire al parului meu cu Avon Advance Techniques

Am un par lung asa ca este foarte important pentru mine sa am grija de el. Imi doresc un par sanatos si al carui aspect sa imi puna in lumina trasaturile. Cred cu tarie ca o femeie este mai increzatoare in propriile-i puteri, atunci cand se simte frumoasa si bine in pielea ei.

Un ten luminos cu Avon Nutra Effects

In zilele in care nu am prea mult timp de petrecut la oglinda pentru a ma machia, aceasta crema imi vine in sprijin, lasandu-mi pielea catifelata si fara pelicula grasa pe care multe creme au tendinta sa o astearna pe chip.

Traieste “Lagom” cu produsele Barnangen

Incredere, unicitate, o stare de bine si de echilibru – toate acestea sunt transpuse in cuvantul suedez “lagom” ce descrie si gama de produse lansate de brandul Barnangen Stockholm.

“Don’t forget – no one else sees the world the way you do, so no one else can tell the stories you have to tell.” (Charles de Lint)