”Your skin is like a map, enjoy its journey and learn to discover

its mysteries along the way!”

Deși nu o pățesc prea des, iată că acum am unul dintre rarele momente în care cuvintele îmi scapă printre degete. Dacă stau să analizez cu atenție, cred că pot spune cu încredere că acest lucru mi se întâmplă pentru simplul fapt că nu știu dacă sunt cea mai în măsură să-mi dau cu părerea pe un subiect sensibil, așa cum este acneea.  Atunci când îmi împărtășesc gândurile/opiniile, aici sau pe hârtie, o fac cu sufletul deschis, autentic, iar acum nu mă simt confortabil știind că nu pot scrie din propria-mi experiență.

Am primit chiar înainte de Paște un pachet de la un nou brand, Vervory.  Acesta conținea 4 produse destinate tratării acneei pe care să le testez și asupra cărora să îmi spun părerea:

 

Pasul nr. 1:  

Gelul de curățare cu ulei organic din
arbore de ceai 100% pur și acid salicilic

 

 

Pasul nr. 2:

Loțiune tonică cu ulei organic din
arbore de ceai 100% pur și acid salicilic

 

 

Pasul nr. 3: 

Cremă hidratantă cu ulei organic din
arbore de ceai 100% pur

 

 

Pasul nr. 4:

Serum anti-Acnee cu ulei organic din
arbore de ceai 100% pur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasul cel mai important când vine vorba despre o rutină de îngrijire este acela de a ne cunoaște tipul pielii. Așa cum am mai specificat și în alte recenzii, tenul meu este mixt – zona T mai grasă, iar în rest normal. Tocmai de aceea, chiar dacă nu m-am confruntat cu acnee, am avut de-a face cu pori dilatați sau puncte negre.

Pentru a ține lucrurile sub control, a trebuit să găsesc formula potrivită pentru mine și să încerc diferite produse. În cele ce urmează îți voi prezenta beneficiile utilizării arborelui de ceai, cât și detalii despre produsele ce alcătuiesc tratamentul anti-acnee primit.

Ce mai vreau să precizez înainte, este faptul că discuțiile despre acnee trebuie tratate cu seriozitate și cu precauție. Vizita la dermatolog este absolut necesară, iar o rutină de îngrijire corectă vine ca sprijin al tratamentului pe care doctorul îl poate prescrie.

Brandul Vervory ne propune 4 pași, la care putem adăuga un extra ajutor prin utilizatea măștii de față și a demachiantului cu ulei organic din arbore de ceai.

1. Gelul de curatare / Face Wash

Ingrediente : Aqua, Vegetable glycerin**, Cocomidopropyl betaine, Coco glucoside, Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Powder, Sodium cocoamphoacetate, Benzyl alcohol, Dehydroacetic Acid, Sorbic acid, Benzoic acid, Xanthan gum, Salicylic acid, Aloe barbadensis (aloe leaf) extract**, Melaleuca alternifolia (Tea Tree) leaf Oil**, Persea gratissima (Avocado) oil**, Carthamus tinctorius (Safflower) seed oil**,†Limonene. †Occurs naturally in Essential Oils. **Organically grown ingredients.

Arborele de ceai este cunoscut pentru proprietățile lui antiseptice și antibacteriene.

Pentru gelul de curățare, Vervory a combinat acest ingredient care să țină sub control sebumul și să elimine impuritățile, cu aloe vera ce are ca scop calmarea pielii. Faptul că gelul de curățare nu conține săpun reprezintă un plus, fiind înlăturat riscul ca acesta să usuce tenul.

2. Lotiune Tonica / Facial Tonic

Ingrediente: Aqua, Vegetable Glycerin**, Lauryl Betaine, Coco Glucoside, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sorbic Acid, Benzoic Acid, Aloe Barbadensis** (Organic Aloe), Salicylic Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil**, Sodium Bicarbonate, Phytic Acid, Citric Acid. †Limonene. †Occurs naturally in Essential Oils. **Organically grown ingredients.

După ce curățăm tenul cu gelul de curățare, aplicăm loțiunea tonică pentru a închide porii și a-l pregăti pentru crema hidratantă. Are un miros subtil, fresh și lasă pielea netedă în urma aplicării.

3. Crema hidratanta / Face Cream

Ingrediente: Aqua, Aloe barbadensis** (Organic Aloe), Helianthus annuus** (Organic sunflower), Cetearyl alcohol, Stearic acid, Simmondsia Chinensis, Cetyl alcohol, Veg Glycerin**, Phenethyl alcohol, Caprylyl glycol, Glyceryl stearate, Coco glucoside, Tocopherol, Melaleuca alternifolia (Tea tree) leaf oil**, Salicylic Acid, Calophyllum Inophyllum (Tamanu) seed oil, Benzyl alcohol, Sodium Bicarbonate. †Limonene. †Occurs naturally in Essential Oils. **Organically grown ingredients.

Atunci când vorbim despre un ten acneic, utilizarea unor produse care încarcă nu face decât să complice lucrurile. Crema hidratantă Vervory are o textură lejeră, care restabilește echilibrul natural al pielii și o hidratează fără să încarce, formula acesteia fiind non-comedogenică.

Are un miros ușor mentolat, iar pe piele se simte o senzație răcoritoare. Uleiurile de Tamanu, Aloe Vera, de Jojoba și de Floarea Soarelui sunt combinate pentru a ajuta la refacerea pielii. Cu toate că uleiurile sunt ingredientele de bază, crema se absoarbe repede și nu lasă o peliculă grasă.

4. Serum Anti-Acnee

Ingrediente: Prunus armeniaca (Apricot) oil**, Carthamus tinctorius (safflower) oil**, Caprylic / capric triglyceride, Coco caprylate, Melaleuca alternafolia (Tea Tree) Leaf Oil**, Brassica alba ( Mustard) seed oil, Rosa canina (Rosehip) seed oil, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) fruit Oil, Calophyllum Inophyllum (Tamanu) seed oil, Tocopherol. †Limonene. †Occurs naturally in Essential Oils. **Organically grown ingredients.

Cu o formulă concentrată și transparentă, menită să ajute la prevenirea acumulării bacteriilor pe piele, Serumul Anti-acnee vine în sprijinul celor care doresc să opteze pentru un tratament natural în locul substanței Benzoyl Peroxide. Pătrunde în profunzimea pielii, prevenind erupțiile și facilitând tratarea acneei.

Trebuie menționat că niciunul dintre produse nu conține parabeni, petrochimice, propilen glicol, polisorbati, parfumuri sintetice, coloranți sintetici, ingrediente cu derivate animale, ingrediente chimice precum peroxidul de benzoil pentru a evita efectele secundare.

Pot fi achiziționate atât ca set la următorul link , cât și fiecare produs separat, pentru a crea o rutină completă alături de alte produse pe care deja le folosești.

Disclaimertoate linkurile celor de la Vervory sunt cu rol informativ, nu sunt de tip affiliate.

After Midnight Mask
%d bloggers like this: