“Cred ca toate femeile sunt frumoase fara machiaj – dar cu machiajul potrivit pot fi cu adevarat puternice!” (Bobbi Brown)

O nouă campanie Buzzstore mi-a adus în atenție gama de cosmetică decorativă recent lansată de Farmec, sub inscripția Gerovital Beauty.  Având în vedere că am folosit produse de îngrijire a tenului de la acest brand am primit cu încântare vestea. Farmec este cel mai mare producător român de cosmetice, are certificare internaţională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

Lansarea acestei game complete de produse pentru fiecare etapă de machiaj a reprezentat un nou pas important în evoluția brandului Gerovital.

1. Experienta din magazinul Gerovital, un rasfat pentru iubitoarele de produse cosmetice

Spre deosebire de celelalte campanii Buzzstore, de această dată am mers să ridic pachetul direct din magazin. Locația – Afi Cotroceni, iar experiența – una foarte plăcută. Doamna de acolo a fost foarte amabilă și mi-a prezentat o parte din produse, dându-mi la final punguța cu bunătăți, în care am primit:

  • 1 Ruj cremos cu acid hialuronic- nuanța 07
  • 1 Highlighter – pudră luminozitate
  • 1 Anticearcan Soft Focus
  • 4 mostre de fond de ten din fiecare nuanță (nude, natural beige, ivory)
  • 1 voucher cadou 

2. Produse de make-up, joc de culoare si naturalete

Reunite sub sloganul Mai mult decât culoare, cele 74 de produse din gamă păstrează aspectul natural al tenului, conferindu-i în același timp un plus de culoare și vitalitate. Dezvoltată pe baza ingredientelor active, printre care acidul hialuronic, pudra de diamant sau Vitamina E, cu beneficii recunoscute precum hidratare, protecție, rezistenţă îndelungată şi matifiere, gama Gerovital Beauty acoperă toate necesităţile unui machiaj complet şi include produse pentru ochi, buze şi obraji, ba chiar și lacuri de unghii.Primul produs care mi-a captat interesul a fost anticearcănul Soft Focus.  Mare parte din ceea ce scriu sau lucrez se petrece noaptea, atunci când am liniște și pot fi doar eu cu mine. Nu îmi sună nici telefonul, nimeni nu are nevoie de mine și abia atunci simt că pot să îmi aud iar gândurile. Întuneric, liniște sau, dimpotrivă, muzică în căști (în funcție de starea de spirit) și laptopul în față. E tot ce am nevoie să mă adun, într-un timp doar al meu. Revenind la produs, pe site se specifică următoarele: „Acest anticearcăn într-o textură ușoară, acoperă instant cearcănele închise la culoare din jurul ochilor dar și urmele de oboseală. Conține Haloxyl, un ingredient activ care conferă fermitate și tonicitate zonei din jurul ochilor și activează eliminarea compușilor pigmentați din sânge, responsabili de culoarea brună-violacee, specifică cearcănelor.

Recunosc că inițial am fost sceptică, eu fiind un adevărat urs panda în 5 zile din 7 câte are săptămâna, dar am rămas plăcut surprinsă de cum s-a descurcat. Produsul nu doar că nu s-a strâns în pliuri dar a și reușit să îmi acopere urmele de oboseală mai mult decât lăudabil, având în vedere cele 5 ore de somn pe care le aloc eu de obicei odihnei.

Pentru buze, a fost creat Rujul cremos cu Acid Hialuronic, disponibil în 18 nuanţe, Rujul mat cu Acid Hialuronic (7 nuanţe), Rujul lichid cu rezistenţă îndelungată (5 nuanţe) şi Balsamul de buze. Toate au o textură bogată, hidratează intens şi conferă o culoare intensă.

În consecință, al doilea produs încercat a fost rujul. Eu am primit nuanța 07 , rujul cremos cu Acid Hialuronic sau Criminal Lipstick.  Culoarea este superbă și foarte pigmentată. E suficient un singur strat dacă ești o fire dibace la capitolul ruj roșu. Eu nu prea sunt și tocmai de aceea mă cam feresc de a purta nuanțe de genul acesta. Poate cu ocazia asta mai exersez…

Textura cremoasă este plăcută, în special pentru o persoană care are buzele mai uscate și preferă să le țină hidratate, cum sunt și eu. Singurul minus este că nu mi-a rezistat foarte mult pe buze, mai ales că am nu m-am putut abține să nu savurez o cafea la momentul purtării. Pentru zile în care voi simți că am nevoie de un boost de încredere în mine, cu siguranță primul la care am să-mi întorc privirea va fi acest Criminal Lipstick!

În ceea ce privește fondul de ten, el vine în 3 nuanțe: ivory, nude și natural beige. Ingredientele active pe care acesta le conține sunt următoarele:

  • Hialuronat de sodiu în formă lipozomală și Aquaxyl pentru hidratarea de suprafață și de profunzime
  • Vitamina E ce oferă pielii protecție antioxidantă
  • Pudră de silicon elastomeric pentru un efect uniform, mat-satinat
  • Pigmenți minerali corectori ce realizează o colorare și o uniformizare instantă a texturii tenului
  • Filtre UV pentru un factor de protecție UV 10.

Despre Fondul de ten nu pot să mă pronunț foarte bine. Am încercat două dintre nuanțe – cea nude, care s-a dovedit a fi mult prea închisă pentru tenul meu nebronzat și cea ivory pe care o veți vedea în pozele de la finalul articolului. Însoțit de anticearcăn și pudră, mi-a arătat bine pe ten și am fost mulțumită de rezultat, atât ca potrivire a nuanței cât și în ceea ce privește rezistența machiajului. Textura mi s-a părut puțin ciudată – la momentul aplicării parcă aveam o mască pe ten-  și cred că aspectul mai lucios este datorat acelei pudre de silicon care dă efectul de uniformizare. Mă bate gândul să îl achiziționez să văd dacă totuși se pretează pentru un ten mixt cum este al meu.

Ultima dintre produsele încercate este pudra iluminatoare , care asigură un luciu natural şi uniform, datorită pudrei de diamant din compoziţie. Foarte compactă, cu oglindă, este ideală pentru a fi ținută în geantă sau luată în trusa de machiaj în călătorii. Pentru cine își dorește un look natural și totuși sclipitor, pudra este perfectă! Este versatilă și, într-o zi în care nu îți dorești un machiaj puternic în zona ochilor, cred că o poți folosi cu brio și ca fard de pleoape! Singura dezamăgire pe care am avut-o în raport cu ea a fost textura prea prăfoasă pentru gustul meu. Mi s-a părut că transferul nu se face suficient de ușor între produsul existent pe aplicator / pensulă și ten.

„Un look cool începe cu încrederea în sine” 

…și cu produse care să te facă să te simți și mai bine în pielea ta și să te ajute să îți pui în valoare frumusețea! Complet off topic – acum nu ascult muzică, ci mă „bucur” de sunetul de ploaie și de tunete… Cam de când am început să scriu, tot sper să se termine, dar nu pare să se întâmple minunea!

Noua gamă GEROVITAL BEAUTY este disponibilă în magazinele Farmec și pe boutique-ul online www.farmec.ro , iar astăzi este ultima zi în care se pot realiza comenzi cu codul de discount: BUZZGEROVITAL pentru o reducere de 20% la gama Gerovital Beauty.

 Facebook: facebook.com/farmec.romania                                        Instagram: instagram.com/farmec/ 

Machiajul realizat cu ajutorul produselor Gerovital Beauty

Sunt foarte curioasă dacă ați încercat produse din această gamă sau pe care dintre ele ați fi tentate să le testați! P.S. Cred că am uitat să vă spun cât de mult îmi place eleganța și simplitatea ambalajelor!

 

After Midnight Mask
%d bloggers like this: