„Eleganta este atunci cand interiorul este la fel de frumos ca exteriorul.”

Eleganță și simplitate – două însușiri care au traversat bariera timpului și au rămas fundamentate în imaginea feminității. Indiferent cât de puternice suntem ca femei, avem nevoie de acea aură de inocență și senzualitate, iar cei de la L’Oreal au ținut mereu cont de aceste aspecte atunci când au venit cu noutăți în materie de make up.

Prin intermediul celor de la Buzzstore m-am putut bucura de o nouă experiență cu produsele de make-up L’Oreal, păstrând o cromatică nude, potrivită machiajului de zi cu zi. În cutiuță am descoperit: două rujuri ultra matte, un concealer Infaillible și o mascara Bambi Eye Lash.

1.Corector L ’ Oreal Paris Infaillible More Than Concealer

„Stressful situations demand a great concealer!”

Nu știu cum sunteți voi, dar pentru mine somnul este un subiect tabu de cele mai multe ori. Nu mi-a plăcut niciodată să dorm prea mult și mi-am dorit mereu să am o baterie reîncărcabilă pe care să o atașez de corp, dar până se descoperă o soluție în acest sens mă voi limita la ascunderea cearcănelor cu ajutorul produselor de machiaj.

Noul aliat în păstrarea unui look fresh este Corectorul Infaillible More Than Concealer, a cărui formulă este foarte rezistentă și oferă o acoperire mare. Aplicatorul kingsize, fiind de 2 ori mai mare dect unul obișnuit permite aplicarea produsului nu doar în zona ochilor ci și pe toată fața în cazul în care vă doriți să ascundeți alte imperfecțiuni.

Fiind adepta unui machiaj light, l-am testat inițial cu un BB Cream, dar efectul nu a fost cel dorit, diferența fiind foarte mare între zona din jurul ochilor unde aplicasem corectorul și restul tenului. Combinat însă cu un fond de ten obișnuit și hidratând bine fața înainte, produsul nu mi s-a mai strâns în liniile fine și s-a așezat frumos, atât ca omogenizare între culori, cât și ca textură.

2. Ruj L’Oreal Paris Color Riche Free the nudes

“Pour yourself a drink, put on some lipstick, and pull yourself together.” (Elizabeth Taylor)

Cafeaua am bifat-o pe ziua de azi și m-am dat chiar și cu ruj. Defapt, m-am dat doar cu ruj, pentru că astăzi este una din acele zile în care sunt pusă pe treabă și prefer să aloc timp altor lucruri, mai ales că nu se întrevede nicio ieșire în oraș. Rujurile celor de la L’Oreal au fost mereu printre preferatele mele, deși le-am ales mereu pe cele mai cremoase în detrimentul celor mate.

În special în perioada iernii, buzele mele se crapă foarte rău. Știu și cauza – sunt certată cu apa (prefer cafeaua, v-am mai zis) – deci îmi asum vina și nu o pun pe toată în spinarea temperaturilor mai scăzute. Mânată de prea mult entuziasm, am testat cele două rujuri fără a-mi hidrata buzele în prealabil și oricât de cremoase se presupun ele a fi, textura lor nu mi-a complimentat deloc trăsăturile. Nici culorile încercate separat nu mi s-au părut că mi se potrivesc cu nuanța mea de piele, cu toate că una dintre caracteristicile esențiale pe care o regăsim în descrierea lor o reprezintă versatilitatea lor în raport cu diferitele nuanțe de piele.

Mi-am pus ambiția însă și le-am testat și pe o bază mai hidratată, combinând cele două nuanțe – No Judgement la exterior, fiind nuanța mai închisă și No Cliclé – nuanța mai deschisă pe interior. De prisos să spun că mi-am schimbat părerea și m-am bucurat de un efect ombre foarte reușit.

3. Mascara L’Oreal Paris Bambi Eye din gama False Lash

“With the wild nature as ally and teacher, we see not through two eyes but through the many eyes of intuition. With intuition we are like the starry night, we gaze at the world through a thousand eyes. The wild woman is fluent in the language of dreams, images, passion, and poetry.” (Clarissa Pinkola Estes)

Dacă la restul produselor am avut mici peripeții, de Mascara Bambi Eye m-am îndrăgostit pe loc, încă de la prima aplicare. O suna clișeic, dar așa a fost.

Pentru mine ochii au reprezentat mereu un atu! Cu ajutorul privirii poți spune mult mai multe decât prin cuvinte. Cu ajutorul ochilor poți ademeni pe cineva sau îl poți ține la distanță, totul ține de mesajul pe care dorești să îl transmiți și de intensitatea pe care o atribui fiecărei priviri în parte. Sub priviri timide, de căprioară ascundem puterea vânătorului lăsând impresia că suntem la mâna celui care ne privește când de fapt totul este invers. Există un joc al privirilor pentru noi femeile și acesta devine mai puternic atunci când în fața noastră se află o persoană la fel de abilă în a le dejuca.

Mascara L’Oreal Paris Bambi Eye din gama False Lash este o mascara care iti ofera instantaneu efect de gene mai ample, are un pigment foarte intens și o perie specială care curbează chiar și genele cele mai înguste.

Când vine vorba de un machiaj de zi cu zi, simplitatea lui este esențială, iar kitul de la L’Oreal nu doar că o oferă ci îi și adaugă un plus de eleganță! Totul depinde de ceea ce vreți voi să transmiteți!

 

After Midnight Mask
%d bloggers like this: