Rasfatul are acum arome tropicale!

Al doilea colet venit de la @Buzzstore m-a reintors in vacanta prin notele fructate si ambalajul colorat al produselor Schwarzkopf – Fa Island Vibes. E drept ca nu am ajuns inca prin insule tropicale, dar m-am putut bucura de acelasi soare dogoritor si de valurile Marii Mediterane, ceea ce a fost suficient.

Si ca sa nu deviez de la subiect incepand sa povestesc cum a fost pe unde am umblat, va aduc in atentie faptul ca gama cuprinde trei variante de produse, ce se identifica unor zone exotice – Hawaii, Fiji și Bali, dintre care eu m-am delectat cu gelul de dus si deodorantul Fa Island Vibes Fiji Dream. Ambalajul viu colorat mi-a atras primul atentia, inveselindu-mi ziua!

Testand cele doua produse, pot spune ca am ramas impresionata de persistenta mirosului. Gelul de dus are o textura usoara, nu de tip cremos, insa face destula spuma si pielea ramane placuta la atingere. Mirosul persista chiar si 2 ore dupa dus, iar aplicand si deodorantul te bucuri de o prospetime indelungata. Cu privire la deo-spray consider relevant sa mentionez si faptul ca nu lasa urme pe haine, dupa cum este specificat si pe recipient. 

Aroma pepenelui verde, combinată cu ylang ylang – un parfum tipic insulei Fiji – sunt notele care m-au dus cu gandul la statul la plaja si m-au facut sa regret intoarcerea acasa. Cu produsele in fata mea, ma si imaginam inapoi pe un sezlong cu briza marii prin parul despletit. Am ramas, din pacate, doar cu dorinta si cu consolarea rasfatului pe care mi-l putea oferi gama FA Fiji Dream. Si daca mirosul fresh al deo-spray-ului si textura usoara a gelului de dus nu ar fi fost suficiente, faptul ca toate produsele gamei sunt certificate vegan si nu contin saruri de aluminiu reprezinta un mare plus.

Presimt ca noua destinatie va fi Hawaii Love, iar timpul calatoriei este chiar scurt – doar “pana la magazin si inapoi” ?.

 

Produsele le puteti gasi pe diferite site-uri ca:

Lillapois – https://online.lillapois.ro/baie-si-corp/produse-pentru-baie-si-dus/gel-pentru-dus/fa-gel-de-dus-island-vibes-hawaii-love-747847.html 

Notino –  https://www.notino.ro/fa/island-vibes-fiji-dream-gel-de-dus-revitalizant/

EMAG- https://www.emag.ro/supermarket/deodorant-spray-fiji-dream-150ml-fa-49878/pd/DJ3MRJBBM/

After Midnight Mask
%d bloggers like this: